VL_FI_article_lottery_bike_red_1200x600_FI.jpg

Voita sähköpyörä

Haluisitko huristella tulevana kesänä omalla sähköpyörällä? VitaeLabin asiakkaana sinulla on nyt mahdollisuus voittaa Helkaman laadukas e-city sähköpyörä, jolla taittuu helposti pidempikin matka.

VitaeLabilla haluamme tukea aktiivista elämäntapaa ja arvomme kaikkien asiakkaidemme kesken 3 kpl Helkaman E7-sähköpyöriä (arvo 2 549€) kevään aikana. Minne sinä retkeilisit keväällä uuden kulkuvälineen kera? Arvontaan osallistumiseksi sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin olla asiakkaamme ja pitää peukut pystyssä, ja voit voittaa sähköpyörän itsellesi. Arvomme yhden pyörän joka kuukausi asiakkaidemme kesken huhti-, touko- ja kesäkuussa. Ehkä juuri sinä olet onnekas voittaja!

Huhtikuun arvonnassa voitti
Jaana Sahanen, Kouvola

Toukokuun arvonnassa voitti
Helka Silo, Kouvola

Kesäkuun arvonnassa voitti
Anita Jarnamo, Karstula

 • Viralliset arvonnan säännöt

  1. Arvonnan järjestäjä:
   NutraQ Oy (Y-tunnus: 2344505-3)
   Esterinportti 2 
   00240 Helsinki

  2. Arvonta järjestetään ajalla 1.4.- 15.06.2023  

  3. Arvonta suoritetaan kaikkien NutraQ Oy:n suomalaisessa asiakasrekisterissä olevien asiakkaiden kesken, joilla on voimassa oleva aktiivinen VitaePro-kestotilaus kulloisenakin arvontapäivänä.

  4. Palkinnot ovat:

   -  3 kpl Helkama E7 sähköpyörää (arvo 2 549€) 

  5. Palkinto on henkilökohtainen, ja se luovutetaan vain palkinnon voittajalle. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi eikä muuksi tuotteeksi. NutraQ Oy maksaa palkinnosta suoritettavan arpajaisveron.
  1. Voittajat arvotaan:
  • 30.4.2023, arvotaan: 1 kpl sähköpyörä Helkama E7 sähköpyörä (arvo 2 549€) 
  • 31.5.2023 arvotaan: 1 kpl sähköpyörä Helkama E7 sähköpyörä (arvo 2 549€) 
  • 15.6.2023 arvotaan: 1 kpl sähköpyörä Helkama E7 sähköpyörä (arvo 2 549€) 
  1. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti puhelimitse, tai sähköpostitse asiakasrekisterissä olevilla tiedoilla 14 päivän kuluessa arvonnan suorittamisesta. Jos voittaja ei vastaa NutraQ Oy:n yhteydenottoon viikon kuluessa, oikeus palkintoon raukeaa ja NutraQ Oy:lla on oikeus arpoa uusi voittaja. 

  2. Palkinto toimitetaan voittajalle postitse erikseen sovittavan aikataulun mukaisesti. Arvontapalkinto toimitetaan arvonnan voittajan asiakasrekisterissä olevaan osoitteeseen Manner-Suomessa. NutraQ oy vastaa palkinnon toimituskuluista.

  3. NutraQ Oy:lla on oikeus julkaista voittajan nimi yrityksen verkkosivuilla, sosiaalisen median kanavissa, asiakaslehdessä sekä muissa asiaan liittyvissä markkinointimateriaaleissa/-kanavissa.  

  4. Oikeus palkintoon raukeaa myös, jos voittaja ei halua nimeään julkaistavan kohdassa 9 mainituissa kanavissa. Tällöin NutraQ Oy suorittaa uuden arvonnan ja ilmoittaa uudelle voittajalle palkinnosta näiden sääntöjen mukaisesti.

  5. NutraQ Oy:n työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua arvontaan.

  6. NutraQ Oy varaa oikeuden muuttaa arvonnan sääntöjä tarvittaessa.
VitaePro tuotepaketti
 • Lihasten ja nivelten hyvinvointiin

VitaePro

 • Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle
 • Tilaamalla juuri nyt saat kaupan päälle monipuolisen kunto-ohjelman kolmeksi kuukaudeksi
 • Toimitus suoraan kotiin kuuden viikon välein. Ei sitovaa määräaikaa

Kokeile puoleen hintaan!

Vain 16,90€ 33,80€

Laadukkaat ainesosat koko kehon hyvinvointiin:

NIVELILLE: Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. LIHAKSILLE: D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. VASTUSTUSKYVYLLE: Seleeni, sinkki, B12-, C- ja D3-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. SYDÄMELLE: Omega-3-rasvahapot (DHA ja EPA) ja tiamiini edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).  SUOJAA SOLUJA: Antioksidantit seleeni, C-ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: B12- ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. SIDEKUDOKSILLE: Mangaani edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.