VitaeLabin asiakkuuteen liittyviä kysymyksiä ja vastauksia

VitaeLabin asiakkuuteen liittyviä kysymyksiä ja vastauksia

Ravintolisät voi tilata kotiin edullisesti ja vaivattomasti. Tässä tavallisimpia asiakkuuteen liittyviä kysymyksiä ja vastauksia.

Kuinka asiakaspalveluun saa yhteyttä?

Asiakaspalvelun tavoitat puhelimitse arkipäivisin numerosta 0206 90030 klo 08.30-16.30 välisenä aikana. Voit myös täyttää internetin yhteydenottolomakkeen tai lähettää sähköpostin osoitteeseen: asiakaspalvelu@vitaelab.fi. Ravintolisiemme verkkokauppa on avoinna netissä ja voit tehdä tilauksia kätevästi vuorokauden ympäri. 

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme vastaa tuotteisiin, niiden vaikutuksiin, asiakkuuteen yms. liittyviin kysymyksiisi. Ravintolisät kuuluvat ydinosaamiseemme ja autamme sinua, jos kaipaat lisätietoa. Eli otathan yhteyttä – palvelemme sinua mielellämme!

Mistä tuotteitanne voi ostaa?

Tuotteitamme ei pääsääntöisesti saa ruokakaupoista, luontaistuotekaupoista tai apteekeista. Tuotteita voit tilata suoraan meiltä asiakaspalvelustamme tai nettisivuiltamme. Näin vältät tuotteen hintaa nostavat, välikädet, ja tuotteet toimitetaan suoraan kotiisi. Tuotamme ja myymme itse myynnissä olevat ravintolisät. Tuotteitamme ovat VitaePro, OmegaPro, MultiPro, Cal-Mag, ImmunoPlus, Incendo ja Active Q10.

Miten asiakkuus toimii?

Tilaat tuotteet VitaeLabilta vaivattomasti, turvallisesti ja joustavasti! Tilaamasi tuotteet myydään jatkuvana tilauksena, jonka voit koska tahansa lopettaa tai pistää tauolle. Lähetämme valitsemasi tuotteet suoraan postitse kotiisi 3 viikon kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Yksi normaalilähetys sisältää kahden kuukauden päiväannokset, tietoa tuotteista sekä laskun. Et siis joudu maksamaan mitään etukäteen vaan maksat aina vasta tuotteet saatuasi. Saat uuden lähetyksen joka toinen kuukausi, jollet ole sopinut itsellesi pidempää toimitusväliä.

Yksi lähetys VitaeProta sisältää 60 kapselia, joka kattaa yhden henkilön normaalin päiväannoksen kahden kuukauden ajaksi.

Annostus: 1-2 kapselia päivässä. Normaalihinta 31,50 euroa, ensimmäisen lähetyksen saat puoleen hintaan.

Yksi lähetys OmegaProta sisältää 2 pakkausta, yhteensä 120 kapselia ja kattaa yhden henkilön suositellun päiväannoksen kahden kuukauden ajaksi.

Annostus: Kaksi kapselia päivässä. Normaali hinta 29,90 euroa, ensimmäinen lähetyksen saat puoleen hintaan.

Voinko tauottaa tai lakkauttaa tilauksen?

Teemme yksilöllisiä ratkaisuja asiakkaillemme, joten voit luonnollisesti koska tahansa tauottaa tilauksesi tai päättää sen. Soita asiakaspalveluumme, niin teemme haluamasi muutokset tilaukseesi. Voit myös ottaa asiakaspalveluumme yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@vitaelab.fi. Muista ilmoittaa viestissä myös asiakasnumerosi, nimesi ja osoitteesi.

Miksi pelkästään etämyyntiä – eikö tuotteita saa kaupoista?

Tunnemme itse parhaiten tuotteemme, niiden vaikutukset ja vastaamme mielellämme niihin liittyviin kysymyksiin. Myymällä tuotteet suoraan asiakkaille, vältämme myös tuotteiden hintaa nostavat välikädet ja myymme vain tuoreita tuotteita, joita ei ole seisotettu varastoissa. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, jos mieltäsi askarruttaa jokin meihin tai tuotteisiimme liittyvä kysymys.

Miten palautan tuotteen?

Kuluttajasuojalain mukaan asiakkaalla on etämyynnissä 14 päivän täysi palautusoikeus. Palautettavat tuotteet voit jättää maksutta postiin ns. asiakaspalautuksena. Palautettavien tuotteiden on oltava avaamattomia. Liitä palautuspakettiin tuotteiden mukana tullut lasku, ja muista pyytää postista kuitti palautuksestasi.

Voinko kerralla tilata useammalle kuukaudelle?

Kyllä. Tilaamalla useammalle kuin kahdelle kuukaudelle, säästät toimituskuluissa. Soittamalla asiakaspalveluun muutamme tilaustasi, ja saat tuotteet toivomallesi ajanjaksolle. Kun tilaat tuotteita ensimmäistä kertaa internetistä, voit merkitä kommenttikenttään, moneksiko parilliseksi kuukaudeksi kerralla haluat tuotteita.

Voinko kerralla tilata useammalle henkilölle?

Kyllä. VitaePro ja OmegaPro sopivat koko perheelle. Kun tilaat useammalle henkilölle kerralla, säästät toimituskuluissa. Soita tai lähetä asiakaspalveluun sähköposti niin teemme muutoksen ja saat toivomasi määrän pakkauksia seuraavassa lähetyksessä. 

Kymmenen prosentin perhealennus

Saat kymmenen prosentin perhealennuksen kaikista tuotteista, jos samassa taloudessa on 4 tai useampi VitaePro- tai OmegaPro-käyttäjää.

Miten maksan?

Tuotteita ei tarvitse maksaa etukäteen. Lähetämme laskun tilauksesi mukana, jolloin saat 14 päivää maksuaikaa.

Mitä muita maksuja peritään?

Perimme lisäksi posti- ja käsittelykuluina toimituskulut yhteensä 3,90 euroa / lähetys. Jos samassa taloudessa on useampi tilaaja, yhdistämme mielellämme tuotteet samaan pakettiin, jolloin maksat vain yhdet toimituskulut. Perimme vain yhdet toimituskulut myös silloin, kun tilaat tuotteita kerralla useammaksi kuukaudeksi.

Onko tilaajilla ikärajoituksia?

Asiakkaan on oltava yli 18-vuotias. Ilmoitathan syntymävuotesi tilauslomakkeessa.

Mitä henkilötiedoilleni tapahtuu?

Käsittelemme asiakkaidemme henkilötietoja henkilötietolain mukaisesti. Käytämme tietoja ainoastaan tilausten käsittelyyn, suoramarkkinointiin sekä oman toimitamme kehittämiseen. Voit kieltää tietojesi käytön suoramarkkinointiin ilmoittamalla siitä asiakaspalveluumme. Lue lisää rekisteriselosteesta.

VitaePro - Tehokas koostumus kehon hyvinvointiin

VitaePro - Tehokas koostumus kehon hyvinvointiin

VitaePro on yksi Pohjoismaiden käytetyimmistä ravintolisistä ja sisältää ainesosia, joilla on tutkittu teho moniin kehon toimintoihin, erityisesti lihaksille, rustoille ja vastustuskyvylle.

Tilaa jo tänään - ei sitoutumisaikaa!
Ensimmäiset 2 kuukautta puoleen hintaan

VitaePro - Tehokas koostumus kehon hyvinvointiin

VitaePro-tutustumistarjous - Kokeile nyt puoleen hintaan
Tutustu nyt 15,75 / 2 kk (31,50)

€ 31.50 € 15.75

EU:n vahvistamat terveysväitteet:

Lihaksille

  • D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä

Rustoille

  • C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten.

Vastustuskyvylle

  • C- ja D-vitamiinit sekä seleeni edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Sydämelle

  • Omega-3-rasvahapot EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta eli 2 kapselia/vrk.

VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ

  • C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.