VitaeLabin asiakkuuteen liittyviä kysymyksiä ja vastauksia

VitaeLabin asiakkuuteen liittyviä kysymyksiä ja vastauksia

Ravintolisät voi tilata kotiin edullisesti ja vaivattomasti. Tässä tavallisimpia asiakkuuteen liittyviä kysymyksiä ja vastauksia.

Kuinka asiakaspalveluun saa yhteyttä?

Asiakaspalvelun tavoitat puhelimitse arkipäivisin ilmaisesta numerosta 0800 413 700 klo 08.30-16.30 välisenä aikana. Voit myös täyttää internetin yhteydenottolomakkeen tai lähettää sähköpostin osoitteeseen: asiakaspalvelu@vitaelab.fi. Ravintolisiemme verkkokauppa on avoinna netissä ja voit tehdä tilauksia kätevästi vuorokauden ympäri. 

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme vastaa tuotteisiin, niiden vaikutuksiin, asiakkuuteen yms. liittyviin kysymyksiisi. Ravintolisät kuuluvat ydinosaamiseemme ja autamme sinua, jos kaipaat lisätietoa. Eli otathan yhteyttä – palvelemme sinua mielellämme!

Mistä tuotteitanne voi ostaa?

Tuotteitamme ei pääsääntöisesti saa ruokakaupoista, luontaistuotekaupoista tai apteekeista. Tuotteita voit tilata suoraan meiltä asiakaspalvelustamme tai nettisivuiltamme. Näin vältät tuotteen hintaa nostavat, välikädet, ja tuotteet toimitetaan suoraan kotiisi. Tuotamme ja myymme itse myynnissä olevat ravintolisät. Tuotteitamme ovat VitaePro, OmegaPro, MultiPro, Cal-Mag, ImmunoPlus ja Active Q10.

Miten asiakkuus toimii?

Tilaat tuotteet VitaeLabilta vaivattomasti, turvallisesti ja joustavasti! Tilaamasi tuotteet myydään jatkuvana tilauksena, jonka voit koska tahansa lopettaa tai pistää tauolle. Lähetämme valitsemasi tuotteet suoraan postitse kotiisi 2 viikon kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Tilaamasi ravintolisän mukana, saat myös tietoa muista tuotteistamme sekä laskun. Et siis joudu maksamaan mitään etukäteen vaan maksat aina vasta tuotteet saatuasi. Tuotteiden toimitusväli on 7 tai 8 viikkoa riippuen tilaamastasi tuotteesta, VitaePron ja Collagen Forten toimitusväli on 7 vkoa, muilla tuotteilla 8 vkoa.

Yksi lähetys VitaeProta sisältää 50 kapselia, joka kattaa yhden henkilön normaalin päiväannoksen seitsemäksi viikoksi.

Annostus: 1-2 kapselia päivässä. Normaalihinta 29,50 euroa, ensimmäisen lähetyksen saat puoleen hintaan.

Yksi lähetys OmegaProta sisältää 2 pakkausta, yhteensä 120 kapselia ja kattaa yhden henkilön suositellun päiväannoksen kahden kuukauden ajaksi.

Annostus: Kaksi kapselia päivässä. Normaali hinta 29,90 euroa, ensimmäinen lähetyksen saat puoleen hintaan.

Voinko tauottaa tai lakkauttaa tilauksen?

Teemme yksilöllisiä ratkaisuja asiakkaillemme, joten voit luonnollisesti koska tahansa tauottaa tilauksesi tai päättää sen. Soita asiakaspalveluumme, niin teemme haluamasi muutokset tilaukseesi. Voit myös ottaa asiakaspalveluumme yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@vitaelab.fi. Muista ilmoittaa viestissä myös asiakasnumerosi, nimesi ja osoitteesi.

Miksi pelkästään etämyyntiä – eikö tuotteita saa kaupoista?

Tunnemme itse parhaiten tuotteemme, niiden vaikutukset ja vastaamme mielellämme niihin liittyviin kysymyksiin. Myymällä tuotteet suoraan asiakkaille, vältämme myös tuotteiden hintaa nostavat välikädet ja myymme vain tuoreita tuotteita, joita ei ole seisotettu varastoissa. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, jos mieltäsi askarruttaa jokin meihin tai tuotteisiimme liittyvä kysymys.

Miten palautan tuotteen?

Kuluttajasuojalain mukaan asiakkaalla on etämyynnissä 14 päivän täysi palautusoikeus. Palautettavat tuotteet voit jättää maksutta postiin ns. asiakaspalautuksena. Kirjoita lähetyksen päälle VitaeLabin palautustunnus: 618853, palautusosoite: VitaeLab, Box 526, 45121 Uddevalla, Sweden, sekä teksti ”ASIAKASPALAUTUS”. Palautettavien tuotteiden on oltava avaamattomia. Liitä palautuspakettiin tuotteiden mukana tullut lasku, ja muista pyytää postista kuitti palautuksestasi.

Voinko kerralla tilata useammalle kuukaudelle?

Kyllä. Tilaamalla useammalle kuin kahdelle kuukaudelle, säästät toimituskuluissa. Soittamalla asiakaspalveluun muutamme tilaustasi, ja saat tuotteet toivomallesi ajanjaksolle. Kun tilaat tuotteita ensimmäistä kertaa internetistä, voit merkitä kommenttikenttään, moneksiko parilliseksi kuukaudeksi kerralla haluat tuotteita.

Voinko kerralla tilata useammalle henkilölle?

Kyllä. VitaePro ja OmegaPro sopivat koko perheelle. Kun tilaat useammalle henkilölle kerralla, säästät toimituskuluissa. Soita tai lähetä asiakaspalveluun sähköposti niin teemme muutoksen ja saat toivomasi määrän pakkauksia seuraavassa lähetyksessä. 

Kymmenen prosentin perhealennus

Saat kymmenen prosentin perhealennuksen kaikista tuotteista, jos samassa taloudessa on 4 tai useampi VitaePro- tai OmegaPro-käyttäjää.

Miten maksan?

Tuotteita ei tarvitse maksaa etukäteen. Lähetämme laskun tilauksesi mukana, jolloin saat 14 päivää maksuaikaa.

Mitä muita maksuja peritään?

Perimme lisäksi posti- ja käsittelykuluina toimituskulut yhteensä 3,90 euroa / lähetys. Jos samassa taloudessa on useampi tilaaja, yhdistämme mielellämme tuotteet samaan pakettiin, jolloin maksat vain yhdet toimituskulut. Perimme vain yhdet toimituskulut myös silloin, kun tilaat tuotteita kerralla useammaksi kuukaudeksi.

Onko tilaajilla ikärajoituksia?

Asiakkaan on oltava yli 18-vuotias. Ilmoitathan syntymävuotesi tilauslomakkeessa.

Mitä henkilötiedoilleni tapahtuu?

Käsittelemme asiakkaidemme henkilötietoja henkilötietolain mukaisesti. Käytämme tietoja ainoastaan tilausten käsittelyyn, suoramarkkinointiin sekä oman toimitamme kehittämiseen. Voit kieltää tietojesi käytön suoramarkkinointiin ilmoittamalla siitä asiakaspalveluumme. Lue lisää rekisteriselosteesta.

Tutustu ja tilaa VitaePro! Tilaajalahjaksi uutuustuote

Tutustu ja tilaa VitaePro! Tilaajalahjaksi uutuustuote

Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle. Ensimmäinen pakkaus -50%. Saat toisen lähetyksen yhteydessä lahjaksi uutuustuote Collagen Forten.

Tilaa jo tänään - ei sitoutumisaikaa!
50 kapselia nyt puoleen hintaan

Tutustu ja tilaa VitaePro! Tilaajalahjaksi uutuustuote

Tehokas koostumus monipuolisesti kehon hyvinvointiin, erityisesti lihaksillenivelille ja vastustuskyvylle.

Tutustu nyt 14,75 / 50 kapselia (29,50)
Toisen lähetyksen mukana lahjaksi uutuus Collagen Forte.

€ 29.50 € 14.75

Tutkittu teho useisiin kehon toimintoihin:

NIVELILLE

  • VitaePro sisältää Boswellia serrataa, joka auttaa pitämään nivelissä viileän ja miellyttävän tunteen. Boswellia serrataa on käytetty tuhansia vuosia nivelten hyvinvointiin.

LIHAKSILLE

  • D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä

VASTUSTUSKYVYLLE

  • VitaePro sisältää seleeniä, B12-, C- ja D3-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

SYDÄMELLE

  • Omega-3-rasvahapot EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta eli 2 kapselia/vrk.

VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ

  • VitaePro sisältää B12- ja C-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

SOLUJEN SUOJAKSI

  • VitaePron antioksidantit, seleeni sekä C-ja E-vitamiini, edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.