Käyttäjien_kokemuksia_VitaePro_Annette_Ruuhonen_VL_FI_1200x600_0920.jpg

Annette Ruuhonen

Turhat nivelvaivat ovat poissa!

Annette Ruuhonen on nelikymppinen kahden lapsen äiti Tammisaaresta. Annetten arjessa riittää takuuvarmasti vauhtia, kun yhteensovitettavana on työ, perhe, koira ja vapaa-ajan harrastukset kuten ulkoilu ja lenkkeily.

Kiireistä arkea

Arjessa Annetten pitää kiireisenä oma työ ja lasten lukuisat harrastukset. Toimiva kroppa ja oma vireys on välttämätöntä, jotta arki rullaa Ruuhosen aktiivisessa perheessä. Myös itsestä huolehtiminen on Annettelle tärkeää. ”Metsälenkit ja ulkoilu koiran kanssa ovat erityisesti lähellä sydäntäni”, Annette kertoo.

VitaePron Annette löysi jo vuonna 2012, kun leikit pienten lasten kanssa lattialla eivät tahtoneet onnistua aristavien polvien takia. ”Siinä samalla oli varmaankin telkkari päällä, josta näin VitaePro-mainoksen. Totesin, että tuota minun täytyy kokeilla.”, Annette muistelee mikä sai hänet aikanaan tutustumaan VitaeProhon. ”Ja se on toiminut minulle hyvin!”

Ratkaisu löytyi VitaeProsta

VitaeProta Annette on käyttänyt nyt jo vuosia ja kokee sen olevan erinomainen lisä, joka pitää kropan kunnossa ja auttaa jaksamaan arjen pyörityksessä. ”Minulla on tapana kesällä ottaa yksi kapseli ja talvella kaksi kapselia päivässä. Se sopii minulle ja pitää minut hyvässä vireessä! “

Vaikka lasten kasvaessa ovat leikit lattialla jääneet pois, ei itsestä huolehtiminen ole käynyt yhtään sen vähemmän tärkeäksi. ”Nyt lapset ovat jo isompia, ja arjessa uusia haasteita. Välillä tuntuu kuin oltaisiin liikkeellä koko ajan, aamusta iltaan. Itsestäänkin on ehdittävä pitää huolta kaiken keskellä. VitaePro pitää nivelet kunnossa ja pysyn menossa mukana. Suosittelen ehdottomasi kokeilemaan!”

 

VitaePro tuotepaketti
  • Lihasten ja nivelten hyvinvointiin

VitaePro

  • Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle
  • Nyt parannettu koostumus lihaksille!
  • Tilauksen ensimmäinen lähetys puoleen hintaan ja nyt kaupan päälle lämpövoide
  • Toimitus suoraan kotiin kuuden viikon välein. Ei sitovaa määräaikaa

Kokeile puoleen hintaan!

Vain 17,75€ 35,50€

Laadukkaat ainesosat koko kehon hyvinvointiin:

NIVELILLE: Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. LIHAKSILLE: D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. VASTUSTUSKYVYLLE: Seleeni, sinkki, B12-, C- ja D3-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. SYDÄMELLE: Omega-3-rasvahapot (DHA ja EPA) ja tiamiini edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).  SUOJAA SOLUJA: Antioksidantit seleeni, C-ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: B12- ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. SIDEKUDOKSILLE: Mangaani edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.