Elis_Bjork_vitaePro_vitaelab_VL_FI_1200x600.jpg

Elis Björk

Suosittelen VitaeProta kaikille elämäntapaliikkujille!

Elis Björk on aktiivinen, reilu viiskymppinen vaasalainen. Elis on käyttänyt VitaeProta jo vuodesta 2010. Tuskin löytyy päivää, jolloin hän ei joko harjoittelisi omia kestävyyslajejaan tai toimisi aktiivisena vanhempana tyttärensä uintiharrastuksen parissa. Kaikkeen riittää virtaa, kun voi hyvin, sanoo Elis.

Rautaisessa kunnossa

Elis on harrastanut pitkään erilaisia kestävyyslajeja koiravaljakkohiihdosta triathloniin. Kilpaileminen on ollut Elikselle aina tärkeä osa harrastamista. Triathlonia ikämies-sarjassa harrastava Elis on kahminut itselleen mitaleita, muun muassa SM-hopeaa. Mahtuupa suoritusten kirjoon myös menestyksekäs osallistuminen maailmanmestaruuskilpailuun. Triathlonin täysmatkoja on takana ja tulevaisuuden suuri haave olisi päästä osallistumaan uinnin, pyöräilyn ja juoksun yhdistelmälajin kisaan myös Havajilla.

Suosittelen sydämestäni

Elis tapasi VitaePron yhteistyökumppanin Hanna-Maria Seppälän tyttärensa uimaleirillä. Hanna-Marian myönteiset kokemukset VitaeProsta saivat Eliksen jo aikaisemmin tuotetta kohtaan heränneen uteliaisuuden kääntymään kokeilunhaluksi, ja hän tilasi tuotetta.

Elis on niin tyytyväinen tuotteeseen, että hän on ottanut sydämen asiakseen kertoa siitä myös muille elämäntapakuntoilijoille. Heidän maailmaansa Elis ymmärtää ja suosittelee VitaeProta enemmän kuin mielellään!