Elisa_Tamminen_kokemuksia_VitaePro_VL_FI_1200x600_0920.jpg

Elisa Tamminen

Kun kroppa toimii niin vauhtia piisaa!

Elisa Tamminen on eläkeläinen Lohjalta, joka nauttii siitä, että elämä jatkuu puuhakkaana ja täynnä ohjelmaa työelämän jälkeenkin.

Itsestään kannattaa pitää huolta

Elisa haluaa pitää itsestään huolta ja jatkaa aktiivista elämäänsä jatkossakin. Liikunta ja luonnossa liikkuminen tuovat virkeyttä ja kuuluvat Elisan päivittäiseen elämään. Tärkeänä osana arjessa ovat lisäksi sosiaaliset suhteet ja ystävien sekä perheen kanssa vietetty aika.

VitaePro on hyvä lisä arkeen

VitaeProhon Elisa tutustui muutama vuosi sitten ja on ollut siihen erittäin tyytyväinen. Hän kokee sen olevan hyvä lisä itsestään huolehtimiseen ja vaivojen ennaltaehkäisyyn. Elisa kehuu, että kun lihakset ja vastustuskyky
toimivat niin arjessa jaksaa virkeänä. VitaeProta Elisa suosittaa lämpimästi kaikille, jotka haluavat pitää itsestään hyvää huolta!

VitaePro tuotepaketti
  • Lihasten ja nivelten hyvinvointiin

VitaePro

  • Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle
  • Asiakkaana voit nyt voittaa kahden hengen aktiiviloman Kreikkaan!
  • Toimitus suoraan kotiin kuuden viikon välein. Ei sitovaa määräaikaa

Kokeile puoleen hintaan!

Vain 16,90€ 33,80€

Laadukkaat ainesosat koko kehon hyvinvointiin:

NIVELILLE: Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. LIHAKSILLE: D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. VASTUSTUSKYVYLLE: Seleeni, sinkki, B12-, C- ja D3-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. SYDÄMELLE: Omega-3-rasvahapot (DHA ja EPA) ja tiamiini edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).  SUOJAA SOLUJA: Antioksidantit seleeni, C-ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: B12- ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. SIDEKUDOKSILLE: Mangaani edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.