Hannele_Engsbo_vitaepro_käyttäjien_kokemuksia_VL_FI_1200x600_0920.jpg

Hannele Engsbo

Haluan pysyä kunnossa!

Hannele Engsbo on kuuskymppinen aktiivinen nainen, joka asuu yrittäjämiehensä kanssa Maalahdessa Pohjanmaalla. Hannelella on kaksi aikuista poikaa ja hän on myös isoäiti, fammu.

Toimistotyöt tuntuivat niska- ja hartiaseudulla

Hannele teki koko työuransa hallinto- ja toimistotöitä kunta-alalla. Nyt hän on eläkkeellä ja nauttii kiireettömyydestä ilman aikatauluja. Vielä työssä ollessaan Hannele näki TV:ssä VitaePron mainoksen ja päätti kokeilla tuotetta. Hannele tiedosti vitamiinien ja omega-3-rasvahappojen tärkeyden ja ajatteli, että on hyvä alkaa syödä niitä ennaltaehkäisevästi. Lisäksi hartia- ja niskanseutu oli monesti koetuksella yksipuolisten työasentojen takia.

− Onneksi löysin VitaePron. Välillä kyllä lopetin käytön, mutta totesin pian, että kannattaa jatkaa! Hannele toteaa hyväntuulisena.

Aktiivinen arki täyttyy eri riennoista

Hannele haluaa pysyä kunnossa ja säilyttää liikkuvuutensa. Kulttuuriharrastukset, ryhmäliikunta, käsityöt, puutarhanhoito ja vapaaehtoistyö kuuluvat osana Hannelen elämää. Hän myös on aktiivisesti apuna lastenlasten hoidossa ja siinä riittää vauhtia. Lisäksi Hannele nauttii luonnossa liikkumisesta ja lenkkeilystä.

− Liikunta tuo mielen virkeyttä. Uskon myös VitaeProhon. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!

VitaePro tuotepaketti
  • Lihasten ja nivelten hyvinvointiin

VitaePro

  • Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle
  • Tilaamalla juuri nyt saat kaupan päälle monipuolisen kunto-ohjelman kolmeksi kuukaudeksi
  • Toimitus suoraan kotiin kuuden viikon välein. Ei sitovaa määräaikaa

Kokeile puoleen hintaan!

Vain 16,90€ 33,80€

Laadukkaat ainesosat koko kehon hyvinvointiin:

NIVELILLE: Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. LIHAKSILLE: D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. VASTUSTUSKYVYLLE: Seleeni, sinkki, B12-, C- ja D3-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. SYDÄMELLE: Omega-3-rasvahapot (DHA ja EPA) ja tiamiini edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).  SUOJAA SOLUJA: Antioksidantit seleeni, C-ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: B12- ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. SIDEKUDOKSILLE: Mangaani edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.