Hannele_Engsbo_vitaepro_käyttäjien_kokemuksia_VL_FI_1200x600_0920.jpg

Hannele Engsbo

Haluan pysyä kunnossa!

Hannele Engsbo on reilu kuuskymppinen aktiivinen nainen, joka asuu yrittäjämiehensä kanssa Maalahdessa Pohjanmaalla. Hannelella on kaksi aikuista poikaa ja hän on myös isoäiti, fammu.

Toimistotyöt tuntuivat niska- ja hartiaseudulla


Hannele teki koko työuransa hallinto- ja toimistotöitä kunta-alalla. Nyt hän on eläkkeellä ja nauttii kiireettömyydestä ilman aikatauluja. Vielä työssä ollessaan Hannele näki TV:ssä VietaePron mainoksen ja päätti kokeilla tuotetta. Hannele tiedosti vitamiinien ja omega-3-rasvahappojen tärkeyden ja ajatteli, että on hyvä alkaa syödä niitä ennaltaehkäisevästi. Lisäksi hartia- ja niskanseutu oli monesti koetuksella yksipuolisten työasentojen takia. - Onneksi löysin VitaePron. Välillä kyllä lopetin käytön, mutta totesin pian, että kannattaa jatkaa! Hannele toteaa hyväntuulisena.

Aktiivinen arki täyttyy eri riennoista
Hannele haluaa pysyä kunnossa ja säilyttää liikkuvuutensa. Kulttuuriharrastukset, matkustelu ja puutarhanhoito kuuluvat osana Hannelen elämään. Hän myös on aktiivisesti apuna lastenlasten hoidossa ja siinä riittää vauhtia. Lisäksi Hannele nauttii luonnossa liikkumisesta ja hän harrastaa lenkkeilyä, sauvakävelyä ja hiihtoa talvisin. − Liikunta tuo mielen virkeyttä. Uskon myös VitaeProhon. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!

VitaePro tuotepaketti
  • Lihasten ja nivelten hyvinvointiin

VitaePro

  • Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle
  • Tutustumistarjous -50%
  • Nyt kaupan päälle online-liikuntapalvelu

Kokeile puoleen hintaan!

Nyt vain 14,75€ 29,50€

Laadukkaat ainesosat koko kehon hyvinvointiin:

NIVELILLE: Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä viileän ja miellyttävän tunteen. LIHAKSILLE: D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. VASTUSTUSKYVYLLE: Seleeni, B12-, C- ja D3-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. SYDÄMELLE: Omega-3-rasvahapot sisältävät DHA:ta ja EPA:a, jotka edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk). VERENKIERROLLE: Oliiviöljyn polyfenolit edistävät veren rasva-aineiden suojaamista hapettumisstressiltä. Hyödyllinen vaikutus saavutetaan nauttimalla vähintään 5 mg hydroksityrosolia, joka vastaa 20 g oliiviöljyä. SUOJAA SOLUJA: Antioksidantit seleeni, C-ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: B12- ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.