Kun kroppa toimii niin vauhtia piisaa!

Kun kroppa toimii niin vauhtia piisaa!

Elisa Tamminen on eläkeläinen Lohjalta, joka nauttii siitä, että elämä jatkuu puuhakkaana ja täynnä ohjelmaa työelämän jälkeenkin.

Itsestään kannattaa pitää huolta

Elisa haluaa pitää itsestään huolta ja jatkaa aktiivista elämäänsä jatkossakin. Työtä Elisa ei ole malttanut jättää kokonaan taakseen vaan suuntaa yhä aamuvirkkuna muutamaksi tunniksi töihin hammaslääkäriasemalle.
Myös liikunta ja luonnossa liikkuminen tuovat virkeyttä ja kuuluvat Elisan päivittäiseen elämään. Tärkeänä osana arjessa ovat lisäksi sosiaaliset suhteet ja ystävien sekä perheen kanssa vietetty aika.

VitaePro on hyvä lisä arkeen

VitaeProhon Elisa tutustui muutama vuosi sitten ja on ollut siihen erittäin tyytyväinen. Hän kokee sen olevan hyvä lisä itsestään huolehtimiseen ja vaivojen ennaltaehkäisyyn. Elisa kehuu, että kun lihakset ja vastustuskyky
toimivat niin arjessa jaksaa virkeänä. VitaeProta Elisa suosittaa lämpimästi kaikille, jotka haluavat pitää itsestään hyvää huolta!

Tutustu ja tilaa VitaePro! Tilaajalahjaksi uutuustuote

Tutustu ja tilaa VitaePro! Tilaajalahjaksi uutuustuote

Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle. Ensimmäinen pakkaus -50%. Saat toisen lähetyksen yhteydessä lahjaksi uutuustuote Collagen Forten.

Tilaa jo tänään - ei sitoutumisaikaa!
50 kapselia nyt puoleen hintaan

Tutustu ja tilaa VitaePro! Tilaajalahjaksi uutuustuote

Tehokas koostumus monipuolisesti kehon hyvinvointiin, erityisesti lihaksillenivelille ja vastustuskyvylle.

Tutustu nyt 14,75 / 50 kapselia (29,50)
Toisen lähetyksen mukana lahjaksi uutuus Collagen Forte.

€ 29.50 € 14.75