Haluan pysyä kunnossa!

Hannele Engsbo on reilu kuuskymppinen aktiivinen nainen, joka asuu yrittäjämiehensä kanssa Maalahdessa Pohjanmaalla. Hannelella on kaksi aikuista poikaa ja hän on myös isoäiti, fammu.

Toimistotyöt tuntuivat niska- ja hartiaseudulla

Hannele teki koko työuransa hallinto- ja toimistotöitä kunta-alalla.  Nyt hän on eläkkeellä ja nauttii kiireettömyydestä ilman aikatauluja.  Vielä työssä ollessaan Hannele näki TV:ssä VietaePron mainoksen ja päätti kokeilla tuotetta.  Hannele tiedosti vitamiinien ja omega-3-rasvahappojen tärkeyden ja ajatteli, että on hyvä alkaa syödä niitä ennaltaehkäisevästi.  Lisäksi hartia- ja niskanseutu oli monesti koetuksella yksipuolisten työasentojen takia.   - Onneksi löysin ViteePron.  Välillä kyllä lopetin käytön, mutta totesin pian, että kannattaa jatkaa! Hannele toteaa hyväntuulisena.

Aktiivinen arki täyttyy eri riennoista

Hannele haluaa pysyä kunnossa ja säilyttää liikkuvuutensa. Kulttuuriharrastukset, matkustelu ja puutarhanhoito kuuluvat osana Hannelen elämään. Hän myös on aktiivisesti apuna lastenlasten hoidossa ja siinä riittää vauhtia. Lisäksi Hannele nauttii luonnossa liikkumisesta ja hän harrastaa lenkkeilyä, sauvakävelyä ja hiihtoa talvisin. − Liikunta tuo mielen virkeyttä. Uskon myös VitaeProhon. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!

Tutustu ja tilaa VitaePro! Tilaajalahjaksi uutuustuote

Tutustu ja tilaa VitaePro! Tilaajalahjaksi uutuustuote

Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle. Ensimmäinen pakkaus -50%. Saat toisen lähetyksen yhteydessä lahjaksi uutuustuote Collagen Forten.

Tilaa jo tänään - ei sitoutumisaikaa!
50 kapselia nyt puoleen hintaan

Tutustu ja tilaa VitaePro! Tilaajalahjaksi uutuustuote

Tehokas koostumus monipuolisesti kehon hyvinvointiin, erityisesti lihaksillenivelille ja vastustuskyvylle.

Tutustu nyt 14,75 / 50 kapselia (29,50)
Toisen lähetyksen mukana lahjaksi uutuus Collagen Forte.

€ 29.50 € 14.75