Annika_Link_vitaepro_kokemukset_VL_FI_1200x600.jpg

Annica Link

Annica elää hektistä arkea

Ruotsissa Enskedessä perheensä kanssa asuva Annica Link työskentelee sisäänostajana suuressa kuljetusalan yrityksessä. Perhe, työ ja vapaa-ajanharrastukset zumba, lenkkeily sekä voimistelu takaavat, että Annican elämässä on vauhtia ja arki on ajoittain hyvinkin hektistä.

Tuotahan pitää kokeilla!

Hän näki TV:stä VitaePro-mainoksen ja ajatteli, että tuotahan pitää kokeilla. Minulla oli useita liikuntaharrastuksia, jotka vaativat kropalta aika paljon, minkä vuoksi halusin kokeilla tuotetta. Minulle on tärkeää pysyä aktiivisesti perheen vauhdissa mukana.

Annica uskoo että moni, joka elää hektistä ja ajoittain stressaavaa arkea, on kokenut saman kuin hän itse. Usein unohtaa pysähtyä ja kuulostella, miten minä voin. – Voin todellakin suositella VitaeProta kaikille tässä elämäntilanteessa oleville!

VitaePro tuotepaketti
  • Lihasten ja nivelten hyvinvointiin

VitaePro

  • Tehokas erityisesti lihaksille ja nivelille
  • Nyt uusi koostumus vastustuskyvylle
  • Tutustumistarjouksena tilauksen ensimmäinen lähetys puoleen hintaan! Ei sitovaa määräaikaa

Kokeile puoleen hintaan!

Vain 16,90€ 33,80€

Laadukkaat ainesosat koko kehon hyvinvointiin:

NIVELILLE: Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. LIHAKSILLE: D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. VASTUSTUSKYVYLLE: Seleeni, sinkki, B12-, C- ja D3-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. SYDÄMELLE: Omega-3-rasvahapot (DHA ja EPA) ja tiamiini edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).  SUOJAA SOLUJA: Antioksidantit seleeni, C-ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: B12- ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. SIDEKUDOKSILLE: Mangaani edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.