käyttäjien_kokemuksia_Inger_Olsson_VL_FI_1200x600.jpg

Inger Olsson

Aktiivisena mukana monessa!

Inger Olsson on yli seitsemänkymppinen, aktiivinen eläkeläinen, joka tekee monenlaisia asioita ystäviensä ja perheensä kanssa. Lisäksi hän on aktiivisesti mukana eläkeläisille suunnattujen yhdistysten toiminnassa. Erityisesti Inger tykkää tehdä pitkiä kävelylenkkejä ja käsitöitä.

Kesäisin Inger viihtyy paljon ulkona ja käy kävelyillä. Talvisin hän viihtyy paremmin sisällä, kahvittelee ystävien kanssa ja pelaa korttia – melkein aina kutimet käsissään.

– Niin kauan kun vaan voin, neulon pipoja ja lapasia lapsenlapsilleni, sanoo Inger iloisesti.

Suosittelee VitaeProta

Inger päätti kokeilla VitaeProta kuultuaan ystävättärensä positiivisista kokemuksista. – Olen nyt käyttänyt VitaeProta vuosikausia ja sillä tiellä pysyn. VitaePro sopii ruokavaliooni täydellisesti.

Lisäksi on kätevää, että saan tuotteen suoraan postilaatikkooni. Se on palvelua parhaimmillaan, toteaa Inger.

VitaePro tuotepaketti
  • Lihasten ja nivelten hyvinvointiin

VitaePro

  • Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle
  • Tutustumistarjous -50%
  • Nyt kaupan päälle online-liikuntapalvelu

Kokeile puoleen hintaan!

Nyt vain 14,75€ 29,50€

Laadukkaat ainesosat koko kehon hyvinvointiin:

NIVELILLE: Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä viileän ja miellyttävän tunteen. LIHAKSILLE: D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. VASTUSTUSKYVYLLE: Seleeni, B12-, C- ja D3-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. SYDÄMELLE: Omega-3-rasvahapot sisältävät DHA:ta ja EPA:a, jotka edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk). VERENKIERROLLE: Oliiviöljyn polyfenolit edistävät veren rasva-aineiden suojaamista hapettumisstressiltä. Hyödyllinen vaikutus saavutetaan nauttimalla vähintään 5 mg hydroksityrosolia, joka vastaa 20 g oliiviöljyä. SUOJAA SOLUJA: Antioksidantit seleeni, C-ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: B12- ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.