vitaepro_käyttäjien_kokemuksia_Juhani_Roiha_VL_FI_1200x600_0920.jpg

Juhani Roiha

VitaePron käytön lopettamista en edes harkitse!

Juhani Roiha on helsinkiläinen eläkeläinen. Ennen eläkepäiviään Juhani teki pitkän uran liike-elämässä mm. toimitusjohtajana ja markkinointijohtajana. Eläkkeellä olo ei ole hidastanut Juhanin tahtia, vaan hän elää aktiivista, kokemusten täyteistä elämää harrastaen ja matkustaen.

Harrastuksina monipuolista liikuntaa ja tekemistä

Fyysinen jaksaminen on Juhanille tärkeää, jotta hän pystyy harrastamaan liikuntaa monipuolisesti ja säännöllisesti. Talvella Juhani nauttii laskettelun vauhdista ja hiihtolenkeistä luonnossa. Kesäisin hän juoksee pitkiä lenkkejä ja tekee monenlaisia hommia kesämökillä. Raskas risusavottakin hoituu omin voimin kesämökillä.

– Olen päättänyt pysyä hyvässä kunnossa ja nauttia elämästäni. Hyvä kunto tekee kaikesta liikkumisesta mukavaa!

Hyvässä kunnossa

Juhani kiinnostui VitaeProsta luettuaan lehdestä jutun Pertti Karppisesta. Juhani tutustui tuotteeseen ja päätti kokeilla. Kuukauden käytön jälkeen Juhani oli varma, että VitaePro on juuri oikea tuote hänelle. Myöhemmin Juhani löysi VitaePron rinnalle myös OmegaPro-tuotteen.

– Kun keho on hyvässä kunnossa, on helppo liikkua ja harrastaa, sanoo Juhani ja nauttii täysillä aktiivisesta elämästään.

VitaePro tuotepaketti
  • Lihasten ja nivelten hyvinvointiin

VitaePro

  • Uudistunut koostumus nivelille!
  • Antioksidantteja, vitamiineja, omega-3-rasvahappoja ja kasviuutteita
  • Tutustumistarjous -50%

Kokeile puoleen hintaan!

Nyt vain 15,95€ 31,90€

Laadukkaat ainesosat koko kehon hyvinvointiin:

NIVELILLE: Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. LIHAKSILLE: D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. VASTUSTUSKYVYLLE: Seleeni, B12-, C- ja D3-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. SYDÄMELLE: Omega-3-rasvahapot sisältävät DHA:ta ja EPA:a, jotka edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk). VERENKIERROLLE: Oliiviöljyn polyfenolit edistävät veren rasva-aineiden suojaamista hapettumisstressiltä. Hyödyllinen vaikutus saavutetaan nauttimalla vähintään 5 mg hydroksityrosolia, joka vastaa 20 g oliiviöljyä. SUOJAA SOLUJA: Antioksidantit seleeni, C-ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: B12- ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. SIDEKUDOKSILLE: Mangaani edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.