Karl_Mortensen_vitaepro_VL_FI_1200x600_0920.jpg

Karl Mortensen

Hienoa olla yhä aktiivinen!

Eläkkeellä oleva Karl Mortensen asuu Norjan Hønefossissä, noin tunnin ajomatkan päässä Oslosta, yhdessä vaimonsa ja koiransa kanssa. Hänellä on suuri perhe, jossa on kolme lasta ja seitsemän lastenlasta, joten kotona on usein paljon vilinää ja vilskettä.

Olen aina ollut aktiivinen

Karl on aina elänyt hyvin aktiivisesti. Hän on toiminut palomiehenä ja lisäksi hän on aina harrastanut monipuolisesti mm. juoksua, hiihtoa ja pitkiä kävelylenkkejä koiransa kanssa.

VitaeProta suosittelevat monet

Jossain vaiheessa tavalliset tehtävät, joita hän ei ollut koskaan ajatellut erityisen vaativaksi, eivät tuntuneetkaan enää miellyttäviltä. Karl ei halunnut hyväksyä tilannetta, ja halusi kokeilla VitaeProta. Hän oli kiinnostunut siitä nähtyään mainoksia ja tiesi monien suosittelevan tuotetta.

Riuska ote arjesta

Karl on nyt käyttänyt VitaeProta jo pidempään ja on erittäin tyytyväinen. − Koska olen aina ollut aktiivinen, haluan jatkossakin pitää itseni aktiivisena, vielä vuosia. Minulla on virkeä olo ja riuska ote arjesta. Onneksi annoin VitaeProlle mahdollisuuden, sanoo Karl tyytyväisenä.

VitaePro tuotepaketti
  • Lihasten ja nivelten hyvinvointiin

VitaePro

  • Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle
  • Tutustumistarjouksena tilauksen ensimmäinen lähetys puoleen hintaan! Ei sitovaa määräaikaa
  • Asiakkaana olet mukana arvonnassa ja voit voittaa Helkaman sähköpyörän

Kokeile puoleen hintaan!

Vain 15,95€ 31,90€

Laadukkaat ainesosat koko kehon hyvinvointiin:

NIVELILLE: Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. LIHAKSILLE: D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. VASTUSTUSKYVYLLE: Seleeni, B12-, C- ja D3-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. SYDÄMELLE: Omega-3-rasvahapot sisältävät DHA:ta ja EPA:a, jotka edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk). VERENKIERROLLE: Oliiviöljyn polyfenolit edistävät veren rasva-aineiden suojaamista hapettumisstressiltä. Hyödyllinen vaikutus saavutetaan nauttimalla vähintään 5 mg hydroksityrosolia, joka vastaa 20 g oliiviöljyä. SUOJAA SOLUJA: Antioksidantit seleeni, C-ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: B12- ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. SIDEKUDOKSILLE: Mangaani edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.