PerArne_Ellefsen_käyttäjien_kokemuksia_VL_FI_1200x600_0920.jpg

Per Arne Ellefsen

Gibraltarilta Osloon VitaeProt mukana

Per Arne Ellefsen on yli kuusikymppinen, aktiivinen kuntoilija, joka viettää reilusti aikaa polkupyörän selässä. Kesällä 2011 hän pyöräili Gibraltarilta Osloon.

Pyöräilevä kiituri

Per Arne käy edelleen kokopäivätöissä ja hänellä on avopuoliso sekä neljä lastenlasta. Hän on pyöräillyt Trondheimista Osloon yhteensä 9 kertaa ja vieläpä osallistunut 94 kilometriseen Birken-pyöräiytapahtumaan pariin otteeseen.

– Birken ei ole matka eikä mikään, se on aivan liian lyhyt, sanoo Per Arne virnistäen.

Gibraltar-Oslo

Kesäkuussa 2011 Per Arne pyöräili Gibraltarilta Osloon. Matkan pituus on 4 500 kilometriä ja reissu kesti 25 päivää.

Matkalle osui monta kovaa haastetta, mutta Per Arne on mies, joka näkee ratkaisuja kun toiset näkevät ongelmia.

– Motivaation löytäminen pyöräillessä ei ollut juttu eikä mikään vaan reissu ja kokemus olivat jo itsessään riittäviä. Minusta on ihanaa, että voin kokeilla rajojani ja testata kroppaani, jotta näen, mistä kaikesta sitä selviää. Katso Per Arnen video tästä»

Kärsivällisyyttä

Per Arne on tyytyväinen että aikanaan keksi kokeilla VitaeProta. Hän on käyttänyt tuotetta jo vuosia eikä aio lopettaa. Hän suosittelee olemaan kärsivällinen, että kun aloittaa VitaePron käytön. – Kärsivällisyys kyllä palkitaan, toteaa Per Arne.

VitaePro tuotepaketti
  • Lihasten ja nivelten hyvinvointiin

VitaePro

  • Tehokas erityisesti lihaksille ja nivelille
  • Nyt uusi koostumus vastustuskyvylle
  • Tutustumistarjouksena tilauksen ensimmäinen lähetys puoleen hintaan! Ei sitovaa määräaikaa

Kokeile puoleen hintaan!

Vain 16,90€ 33,80€

Laadukkaat ainesosat koko kehon hyvinvointiin:

NIVELILLE: Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. LIHAKSILLE: D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. VASTUSTUSKYVYLLE: Seleeni, sinkki, B12-, C- ja D3-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. SYDÄMELLE: Omega-3-rasvahapot (DHA ja EPA) ja tiamiini edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).  SUOJAA SOLUJA: Antioksidantit seleeni, C-ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: B12- ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. SIDEKUDOKSILLE: Mangaani edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.